Joi, Decembrie 3, 2009, 10:58 AM 

Trend 2010-Vestimentatie de budoar

Unul dintre cele mai importante trenduri din 2010 va fi reprezentat de tinutele sumare, transparente, vaporoase si nu in ultimul rand cu lenjerie intima la vedere.

Dresul cu banda adeziva nu mai este ascuns sub fusta ci poate fi vazut fiind purtat cu fuste mult mai scurte. Vedetelor se pare ca le-a suras aceasta ultima idee asa ca nu trebuie sa ne mai mire ca trendul a fost adoptat cu atata usurinta.

Dresul cu banda adeziva ce poate fi vazut fiind purtat cu fuste sau pantaloni scurti a avut o priza mare la vedete. Taylor Momsen,starul din Gossip Girl, a fost cea care a "dat tonul" chiar inainte ca acesta sa fie un trend.Printre celelalte vedete ce au intampinat acest trend se mai numara si : Paris Hilton,Rihanna si Agyness Deyn .
post: Miss Jo


Comentarii

  1. Chris

    Nu stiu cat de potrivita este aceasta "vestimentatie" pentru o pustoaica de 16 ani. Probabil parintii ei sunt liberali la extrem si foarte mandri de ea. O sa ajunga departe...

  2. DeeDee

    Iar blogul asta....nu mai are activitate ? /:)

    Trist... 8-|


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

Cautare


Categorii

Aboneaza-te la insemnari


Ultimele insemnari

Linkuri

Arhiva

TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web SEO Romania Televiziune Cel mai cuprinzator director romanesc Director web ClickLink.ro Filme Director Pagina Web Servicii gratuite Director Web Director web SEO SEOportal-director seo Director web gratuit cu transfer de PR
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare